• IN MEMORIAM JEF BEERENDS † 25-05-2019

praktijkinfo

Het gaat erom je eigen weg te vinden. Om in beweging te zijn in een richting die jou past. Dat moet je zelf doen, maar het hoeft niet alleen. Sterker nog, het samen is soms onontbeerlijk om uit de draaikolk te geraken waarin je rond kunt gaan.

Zoek je hierbij begeleiding bij de Binnenweg, dan kun je contact met me opnemen. Hieronder vind je nadere praktische informatie.

contact

Jef is overleden op 25 mei 2019,
zijn gedachtengoed leeft voort.

Wil je meer weten over wat er gebeurd is of hoe het verder gaat, stuur dan een bericht via het contactformulier hiernaast.

Voor wie wel behoefte heeft aan begeleiding komende tijd, is er de mogelijkheid een afspraak te maken met Bregt Beerends. Zij heeft Jef bij trainingen geassisteerd. Bregt is geen Jef natuurlijk, Bregt is Bregt. En zij heeft heel wat te bieden op het gebied van lichaamsgerichte psychotherapie en coaching. Wil je meer informatie over achtergrond en mogelijkheden van Bregt, stuur dan een bericht naar bregt.beerends@gmail.com.

  tarieven

  Een gesprek duurt anderhalf uur. De kosten daarvoor bedragen:

  • voor een begeleidingsgesprek €100,-
  • voor studenten en minima €75,-
  • voor zakelijke coaching €135,-

  De kosten voor de trainingen staan per training aangegeven.

  Voor de betaling ontvang je een factuur. Afwijkende afspraken over betaling kunnen in overleg gemaakt worden.

  verblijf

  Voor de trainingen geldt dat een groep doorgaans 8 tot 10 personen telt. Het maximum is 12 personen.

  De weekeinden lopen van zaterdag 10 uur tot zondag rond 17 uur. Een trainingsweekend heeft op zaterdag ook een avondprogramma. Trainingsdagen duren van 10 uur tot ongeveer 17 uur.

  Het eten is inbegrepen: vegetarisch en voor een belangrijk deel biologisch. Heb je speciale wensen, overleg even en/of neem wat mee. Slapen gebeurt in de zaal en praktijkruimtes, je hoeft daarvoor alleen eigen beddegoed en kussen mee te nemen. Als je dat liever wil, kun je in de buurt een overnachting regelen of eventueel thuis slapen. We voorzien je op verzoek graag van een aantal leuke overnachtingsmogelijkheden.

  sauna

  In de tuin van de Binnenweg staat een sauna, opgetrokken uit natuurlijke materialen. Deze wordt verwarmd door een houtgestookte leemkachel. De lemen muren zorgen voor een heerlijk binnenklimaat. En buiten zijn er genoeg mogelijkheden om af te koelen, waaronder het dompel-vat en de zwemvijver.
  In bepaalde trainingen gebruiken we de sauna. Als de sauna aangaat, dan is het handig badjas, handdoek en slippers mee te nemen.

  lees meer over de bouw van de sauna

  route

  De praktijk van de Binnenweg bevond zich jarenlang in Almen, een prachtig dorp in de Achterhoek tussen Zutphen en Deventer. Nadat Jef overleden is, is Rineke echter naar het volgende adres verhuisd:

  adres
  Buitensingel 60
  7204 HE Zutphen

  nieuwsbrief

  volg de binnenweg!

  Wil je op de hoogte gehouden worden van de activiteiten aan de Binnenweg, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

  klik hier om je in te schrijven

  Vanzelfsprekend gebruik ik door jou verstrekte contactgegevens enkel om met je te communiceren. Mijn privacy-verklaring vind je hier.

  colofon

  © Binnenweg

  De Binnenweg doet haar best de rechthebbenden van gebruikte afbeeldingen te achterhalen en vermelden. Meld het in voorkomende gevallen alsjeblieft als een bronvermelding niet klopt of ontbreekt, zodat dat in orde gemaakt kan worden. Mocht je materiaal van deze site willen gebruiken, neem dan contact met me op daarover.

  Deze site wordt beheerd door Claim Your Aim.

  kom maar hier, dan krijg je een kus op je gedachten. zijn ze over?

  – MINKE MAAT –