• IN MEMORIAM JEF BEERENDS † 25-05-2019

trancedans:
dans je vrij

Trancedans nodigt je uit om je helemaal aan de muziek over te geven, de buitenwereld los te laten en op te gaan in jezelf. Het is een ontdekkingsreis die je meeneemt naar je binnenwereld en waarin je jezelf in jouw creatie van bewegingen gaat uitdrukken.

De muziek maakt je los. De ritmes van de muziek worden gebruikt om in een spel van beweging je geblokkeerde energie weer te laten stromen.

Ontmoet jezelf in het trance-dansen, terwijl je je door de muziek laat leiden. Breng de in jou levende creatieve en enthousiaste, fijnzinnige en kunstzinnige, intuïtieve en ontroerende kanten tot uitdrukking. En ervaar de ruimte die dat geeft.

er zijn binnendoor-weggetjes naar geluk en dansen is er één van

– VICKY BAUM –

programma

De middag begint om 13.30 uur met anderhalf uur trance-dansen. In de pauze daarna is er ruimte om na te praten, met een hapje en een drankje. Rond 16.15 uur gaan we door met een ingetogen versie van de 5 Ritmes van Gabriëlle Roth. Als je wilt, kun je dan lekker naar huis gaan. Je kunt er ook voor kiezen om te blijven en te genieten van de sauna. In dat geval is er rond 18 uur een maaltijd met soep en salade. We sluiten de dag rond 19 uur af.

praktische informatie

wanneer
Er staan op dit moment geen trainingen gepland.

kosten

nadere informatie
Wil je meedoen, wees welkom en laat het even weten. Ervaring met dans is geen vereiste.
Dansen doe je in makkelijke, loszittende kleding. Je kunt een eigen blinddoek meenemen. Voor de sauna is het handig handdoek, badjas en slippers mee te nemen.

Klik hier om te laten weten dat je komt